Zaanse Rederij


Loodsweg 19A 1525 RH Zaanstad
075 820 0806 Klik om te bellen

Over Zaanse Rederij

Sloep huren bij Zaanse Rederij? Zaanse Rederij is een nieuwe partij waar je een sloep kunt huren in de omgeving van Zaanstad (Wormerveer bij de Zaan). Zaanse Rederij beschikt over een ruime en betaalbare verhuurvloot en een flexibel (online) reserveringsbeleid.

Varen in de Zaanstreek

Zaanse Rederij een bijzondere beleving

Vergaderen op de boot, een gezellig tochtje varen met vrienden, het gezin, of een bedrijfsuitje met collega’s. Bij Zaanse Rederij kunt u terecht voor het huren van een comfortabele sloep of tender. Geniet van de weldadige rust op het Noord-Hollandse water en beleef de ongerepte natuur, de unieke historie en de gezellige terrasjes aan het water. Een boot huren bij Zaanse Rederij is een bijzondere beleving.

Sloepen Verhuur

Zaanse Rederij heeft een strategische ligging in het noordelijkste puntje van de Zaanstreek. Een boot huren kan eenvoudig online via ons reserveringsysteem. Vanuit ons centraal gelegen locatie in Westknollendam is het Alkmaarder- en Uitgeestermeer haast om de hoek.

Zaanse Schans

Sloepenverhuur door de Zaanse Rederij biedt een unieke mogelijkheid om de historische windmolens en karakteristieke groene houten huizen op de Zaanse Schans vanaf het water te bekijken. Rivier de Zaan start in Westknollendam en eindigt in Zaandam waar je diverse horeca hotspots kunt bezoeken.

Vaarroutes

Sloep huren? We hebben alvast diverse routes uitgestippeld. Het is helaas niet toegestaan om met de huursloep gebruik te maken van sluizen. Gelukkig hebben we in en rond de Zaanstreek een waterrijke omgeving waar onvergetelijke vaartochten gemaakt kunnen worden.

Vaarbewijs vrij

Alle boten in de verhuurvloot zijn eenvoudig in gebruik en zonder vaarbewijs te varen. Enige vaarervaring is natuurlijk handig bij het huren van een boot. Voor aanvang van de verhuur ontvang je een video met alle benodigde uitleg.

Online reserveren

Een boot huren bij Zaanse Rederij? Reserveren kan uitsluitend online. Kies een datum en bekijk de mogelijkheden voor een dag of dagdeel. Reserveren van avondhuur is helaas niet mogelijk, maar kan bij het reserveren wel een verzoek voor worden ingediend. Slecht weer voorspeld? De reservering kan tot 48 uur voorafgaand aan de huurperiode kosteloos worden geannuleerd.

Video

Bij Zaanse Rederij kunt u terecht voor het huren van een comfortabele sloep. Zaanse Rederij, een bijzondere beleving

Foto's

Allcraft 565 | Zaanse Rederij

Zaanse Rederij in het kort

Soort boot

Sloep

Boot voor aantal personen

4 t/m 8 personen

Zelf varen mogelijk

Ja

Team

Onze locatie

Logo Zaanse Rederij

Zaanse Rederij

Zaanse Rederij


Loodsweg 19A 1525 RH Zaanstad
075 820 0806 Klik om te bellen