Yachtcharter OWN SHIP VOF


Industrieweg 9c 5262 GJ Vught
073 657 0607 Klik om te bellen

Over Yachtcharter OWN SHIP VOF

Wil je een zeilboot of motorboot huren in Friesland, aan het IJsselmeer, Markermeer of in het buitenland? Je bent op de juiste site! Own Ship Yachtcharter verzorgt al sinds 1993 verhuur van zeilboten en motorboten.

Nederland is een fantastisch land om te varen en bij Own Ship Yachtcharter is er keuze genoeg om een boot te huren. In ons bestand vind je boten in alle soorten en maten in havens door heel Nederland en daarbuiten. We verhuren o.a. vanuit Lemmer, Warns, Workum, Stavoren, Monnickendam, Urk, Lelystad, Terhorne, Heeg, Marken, Spakenburg, Almere en Athene. Ga je voor een boot met zeil of motor, luxe of basic, groot of klein, sportief of stabiel? Kies je voor de Friese meren of het IJsselmeer, voor een typische huurboot of een uniek, particulier jacht? Kies een jacht dat bij je past uit onze gevarieerde vloot en reserveer zelf of neem contact op voor persoonlijke service. Zo huur jij de zeilboot of motorboot, die perfect bij je past voor een heerlijke zeilvakantie of vaarweekend!

Dit doen we Wanneer je bij ons hebt gereserveerd, stellen wij het contract op en zorgen voor de administratieve handelingen. Alles om ervoor te zorgen dat jij onbezorgd aan boord stapt. Alleen de overdracht verzorgt de verhuurder zelf. Huur je een jacht bij Own Ship, dan heb je persoonlijk contact met Gust Bekker en Herma Jeeninga. Gust is fervent botenkenner en pleziervaarder en Herma ontfermt zich over alle operationele en logistieke zaken. Zij zijn beiden eigenaar van Own Ship Yachtcharter. Samen zetten ze alle zeilen bij om jouw vaarvakantie onvergetelijk te maken!

Zorgeloos het water op Heerlijk varen met een zeilboot, motorboot of sloep. Met vrienden voor een weekend of een langere vakantie met het gezin. Dan wil je geen zorgen aan je hoofd als er onverhoopt iets mis gaat. Sluit eenvoudig de Vaar Vakantie Polis af van Unigarant via Own Ship Yachtcharter. Een goede reis- en/of annuleringsverzekering die gericht is op vaarvakanties bij het huren van een boot. Het schip is door de eigenaar Allrisk verzekerd voor verhuur. Wel betaal je als huurder altijd een borg voor vertrek. Wij raden je zeker aan bij de Vaar Vakantie Polis te kiezen voor de optie waarborgsomverzekering. Zo ga je ook op dat punt goed voorbereid en zorgeloos onderweg. Laat de vakantie maar beginnen!

Foto's

Yachtcharter OWN SHIP VOF in het kort

Soort boot

Motorboot
Overig
Zeilboot

Boot voor aantal personen

4 t/m 8 personen
8 t/m 12 personen
T/m 4 personen

Zelf varen mogelijk

Ja

Varen door de schipper mogelijk

Ja

Onze locatie

Yachtcharter OWN SHIP VOF


Industrieweg 9c 5262 GJ Vught
073 657 0607 Klik om te bellen