Watertaxi Hoorn


Schuijteskade 21 1621 DE Hoorn
0646374059 Klik om te bellen

Over Watertaxi Hoorn

Watertaxi Hoorn

De leukste rondvaart boven Amsterdam maak je bij Watertaxi Hoorn. Direct bij de verschillende parkeerlocaties hebben wij handige opstapplekken voorzien van leuning en ‘luie’ trap. Hiervandaan vaart u in 10 minuten naar het centrum of de oude haven alwaar parkeren niet zo makkelijk is.
  
Heeft u meer tijd? Wij maken graag een rondvaart met u en uw gezelschap. De schipper vertelt u graag over de mooiste plekken van Hoorn waar we langs varen. Aan boord zijn standaard gekoelde drankjes aanwezig. Uitstappen kan op de halte van uw keuze.
 
Wij varen voornamelijk met open boten aangezien we onder enkele erg lage bruggen doorvaren en zo kunt u het beste genieten van het uitzicht. Natuurlijk hebben we paraplu’s en lekkere dekentjes aan boord. We beschikken over diverse boten en hebben een capaciteit van ruim 50 gasten.

Ook bieden wij rondvaarten en tochten aan op onze bakdekker, deze is geschikt voor maximaal 16 personen en geeft u de mogelijkheid om hiermee de Markerwadden te bezoeken!

Geïnteresseerd in een tochtje met de Watertaxi, of heeft u bijzondere wensen in verband met een feestje, een verrassing die u voor iemand in petto heeft, een aparte locatie voor bruiloftsfoto’s, as verstrooiing van een geliefde? Maak om te beginnen eens een tochtje door onze site en ontdek wie we zijn en wat u allemaal kunnen bieden. 
 
Wilt u liever zelf varen? Watertaxi Hoorn verhuurt ook een fluisterboot (max. 8 opvarenden) voor diegenen die liever zelf schipperen. 
 
Voor vragen of boekingen kunt u ons bellen of mailen. Welkom aan boord!
 

Foto's

Klassieke motorboot. Watertaxi Markermeer

Watertaxi Hoorn in het kort

Soort boot

Electraboot
Fluisterboot
Grachtenbootje
Motorboot
Salonboot
Sloep

Boot voor aantal personen

11 t/m 15 personen
16 t/m 30 personen
4 t/m 8 personen
8 t/m 12 personen
Meer dan 30 personen
T/m 4 personen

Catering mogelijk

Ja

Zelf varen mogelijk

Ja

Varen door de schipper mogelijk

Ja

Speciale arrangementen mogelijk

Ja

Artikelen

Vaartochten in en om Hoorn

Zoekt u een bootje om zelf mee te varen of wilt u gevaren worden? Via deze site kunt u beide regelen. Naast fluisterboot verhuur (voor 1-8 personen) maken we ook informatieve Rondvaarten van bijvoorbeeld...

Onze locatie

Watertaxi Hoorn


Schuijteskade 21 1621 DE Hoorn
0646374059 Klik om te bellen