Watersportbedrijf ANJA


Meersweg 9a 9001 BG Grou
0566-621373 Klik om te bellen

Over Watersportbedrijf ANJA

Welkom bij Watersportbedrijf ANJA in Grou! Bij Watersportbedrijf ANJA kun je terecht voor het huren van verschillende soorten boten om een geweldige ontspannen dag op het water te beleven. Trendy sloepen, zeiljachten, tour- en visboten en open zeilboten behoren tot onze vloot. Voor ieder gezelschap hebben we een geschikte boot om een geweldige tijd op het water te beleven. Daarnaast hebben we een eigen tankstation aan het water en verzorgen we verrassende arrangementen voor groepen en bedrijven.

Watersportbedrijf ANJA is een jong en energiek bedrijf met jonge medewerkers. Desondanks heeft het bedrijf al een lange staat van dienst. Al in 1948 werden onder de naam Watersportbedrijf ANJA de eerste open zeilboten verhuurd vanuit Grou.

De bootverhuur van Watersportbedrijf ANJA in Grou is gevestigd in het centrum van dit authentieke en pittoreske watersportdorp. Een perfecte locatie, direct aan het Pikmeer, naast Restaurant Het Theehuis.

Vanaf deze locatie vaar je zo Nationaal Park De Alde Feanen in om een dag te genieten van de veelzijdige natuur, of vaar je door naar levendige steden als Leeuwarden en Sneek of gezellige dorpjes als Earnewoude, Akkrum en Terherne.

Wanneer je gaat varen met een boot van Watersportbedrijf ANJA krijg je altijd een vaarkaart mee. Ook kunnen wij je voorzien van routetips. Voor geen van de boten is het noodzakelijk om een vaarbewijs te hebben.

Foto's

Polyvalk

Watersportbedrijf ANJA in het kort

Soort boot

Electraboot
Motorboot
Overig
Sloep
Zeilboot

Boot voor aantal personen

11 t/m 15 personen
16 t/m 30 personen
4 t/m 8 personen
8 t/m 12 personen
T/m 4 personen

Catering mogelijk

Ja

Zelf varen mogelijk

Ja

Varen door de schipper mogelijk

Ja

Speciale arrangementen mogelijk

Ja

Onze locatie

Watersportbedrijf ANJA


Meersweg 9a 9001 BG Grou
0566-621373 Klik om te bellen