Waterrecreatie Syperda


Munkedyk 2 8611 JM Gaastmeer
0515469566 Klik om te bellen

Over Waterrecreatie Syperda

Wilt u in Friesland een zeilboot huren? Dat kan vanuit een schitterende locatie bij Waterrecreatie Syperda in Gaastmeer. Er zijn platbodems te huur zoals skûtsjes, tjalken, lemsteraken en een zeeschouw. Deze zijn allemaal volledig zijn uitgerust, zeilklaar en zijn zeer geschikt voor de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese meren.

Naast de “origineel getuigde” skûtsjes en tjalken kunt u bij Waterrecreatie Syperda ook een skûtsje of tjalk huren met een “luxe opbouw”. Deze schepen hebben, naast een ander type roef, ook een kuip. De lemsteraken zijn luxe en ruim ingericht en zijn te huur voor groepen van 6 tot 10 personen. Alle platbodemschepen zijn te huur voor één of meerdere weken, een midweek, weekend, een dag of afwijkende periodes in overleg.

Deze schepen zijn daarnaast ook goed ingericht voor een dagtocht met vrienden, familie of zakelijke relaties. Voor een volledig verzorgde dag zeilen bent u bij Waterrecreatie Syperda dan ook aan het juiste adres! Een dag varen langs alle mooie wateren rondom Gaastmer kan naar wens worden aangevult met catering en eventuele andere activiteiten.

Foto's

Zeilen met een aak!

Waterrecreatie Syperda in het kort

Soort boot

Kano
Overig
Platbodem zeilschip
Sloep
Sup
Zeilboot

Boot voor aantal personen

11 t/m 15 personen
4 t/m 8 personen
8 t/m 12 personen

Catering mogelijk

Ja

Zelf varen mogelijk

Ja

Varen door de schipper mogelijk

Ja

Speciale arrangementen mogelijk

Ja

Onze locatie

Waterrecreatie Syperda


Munkedyk 2 8611 JM Gaastmeer
0515469566 Klik om te bellen