Waterkant Roeibotenverhuur/Theeschenkerij


Kapelweg 55 2587 BK 's-Gravenhage
0703502863 Klik om te bellen

Over Waterkant Roeibotenverhuur/Theeschenkerij

Enige roeibotenverhuur in Den Haag. Beschut gelegen aan een prachtig grasterras op het zuiden, midden in het Rosarium van Westbroekpark. Met een handbediend pontje ook vanaf de Haringkade te bereiken. Op loopafstand van Madurodam.

Van Koningdag tot Prinsjesdag iedere dag geopend van 10.00 - 21.00 uur, voor laat ontbijt, lunch en diner. Onze keuken is goed met mediterraanse en oosterse invloeden. Voornamelijk vegetarische- en visgerechten. Dagmenu's, maar ook uitgebreide menu's zijn mogelijk.

In het houten huisje is, naast de toiletten en het uitgifteloket, een kleine keuken waar grootse gerechten worden gemaakt. Bij drukte wordt er ook buiten gekookt op extra pitten en de BBQ.

Bij regen is er een overdekt terras bij het huisje en op het gazon is een tent. Heaters maken het extra aangenaam.

Op het terrein is een bunker uit de tweede wereldoorlog. Deze is in gebruik als expositieruimte en gratis toegankelijk.

Een oase van rust waar soms de tijd wel lijkt te hebben stilgestaan. Kleine tafeltjes, parasols, stoelen op het gazon. Geen reclames, geen poespas.

Geschikt als trouwlocatie, bruiloftsfeesten, verjaardagsfeestjes en bedrijfsevenementjes of als locatie voor een vergadering in de open lucht.

De roeibootjes zijn los te huren of als Picknickbootje. Er is een picknickarrangement en alles wat op de kaart staat kan als picknick meegenomen.

Waterkant beschikt over een varende terrasboot, de enige in zijn soort. Heel leuk om te doen is een borrel met familie-, vrienden of een bedrijfsuitje op het varende terras.

Waterkant Roeibotenverhuur/Theeschenkerij in het kort

Soort boot

Fluisterboot
Roeiboot
Sup

Boot voor aantal personen

4 t/m 8 personen
T/m 4 personen

Catering mogelijk

Ja

Zelf varen mogelijk

Ja

Varen door de schipper mogelijk

Ja

Speciale arrangementen mogelijk

Ja

Onze locatie

Waterkant Roeibotenverhuur/Theeschenkerij


Kapelweg 55 2587 BK 's-Gravenhage
0703502863 Klik om te bellen