Vosje & vd Linde Partyservice & Organisatiebureau


Tramweg 5/A 3255 MB Oude-Tonge
0900 2353337 Klik om te bellen

Over Vosje & vd Linde Partyservice & Organisatiebureau

Business events, catering & more! 

Partyservice Nederland serveert sinds 1983 de lekkerste gerechten en organiseert de mooiste events. We hebben een prachtig aanbod aan diverse locaties op het water waar u een (bedrijfs-)feest kunt organiseren. Tot onze vloot behoren MPS Marlina, MPS de Ameland, MPS Brandaris, MPS Gemini en MPS Gemeni 2

Via onze catering kunt u genieten van hapjes, buffetten, barbecues en diverse diners. Via Partyservice Nederland huurt u prachtige locaties, decoratie en entertainment.

Laat u verrassen door onze mogelijkheden!


Zet onze partyschepen in voor uw evenement 

Met onze partyschepen geeft u uw evenement een unieke bestemming. Wij varen dagelijks over de Maas, de Rijn, de Lek en de Waal. Daarnaast kunt u de schepen inzetten voor een exclusief event.

Dinnershows, een thema event op maat of gewoon een mooie boottocht met muziek en lekker eten, gecombineerd met een dag uitje of activiteit. Partyservice Nederland neemt de zorg uit handen. Wij zorgen voor een invulling die past bij uw bedrijf.

Onze vaste ligplaatsen voor de schepen zijn in de Parkhaven en de Sint-Jobshaven te Rotterdam en de Veerkade te Spijkenisse. Alle schepen zijn inzetbaar op een locatie naar keuze in Nederland en België.