Sloepenhurenopdekaag.nl


Haarlemmertrekvaart 20 2341 NP Oegstgeest
06 20002731 Klik om te bellen

Over Sloepenhurenopdekaag.nl

Bij Sloepenhurenopdekaag.nl kunt u terecht voor het huren van een sloep voor een prachtige dag op de Kaag. Onze jachthaven (Jachthaven Welgelegen) in Oegstgeest staat bekend om de gemoedelijke sfeer met uitstekende service en centrale ligging. Gelegen middenin het Groene Hart van Zuid Holland bevindt u zich binnen no-time op de mooie wateren van de Kagerplassen, Braassemermeer, Westeinderplassen of de gezellige binnenstad van Leiden. Verken deze unieke omgeving met onze mooi Van Wijk sloepen beschikbaar tot 9 volwassenen. 

Dankzij het ruime aanbod van faciliteiten op onze jachthaven zorgen wij ervoor dat u ontspannen het water op gaat. Zo beschikken wij over een toiletgebouw met watertappunt, een vendingmachine met verschillende gekoelde drankjes en een ijsmachine. Bovendien kunnen wij u voorzien van hapjes & drankjes op de boot. Zwemvesten kunnen voor u geregeld worden op aanvraag. 

Naast de verhuur van sloepen is het mogelijk uw boot bij ons te stallen dankzij onze ruime (overdekte) stallings plaatsen. Wij kunnen u ook het onderhoud van de boot uit handen nemen zodat u van volle teugen kunt genieten van de boot zonder daar de lasten van te ondervinden. 

Sloepenhurenopdekaag.nl in het kort

Soort boot

Sloep

Boot voor aantal personen

4 t/m 8 personen
8 t/m 12 personen
T/m 4 personen

Catering mogelijk

Ja

Zelf varen mogelijk

Ja

Onze locatie

Sloepenhurenopdekaag.nl


Haarlemmertrekvaart 20 2341 NP Oegstgeest
06 20002731 Klik om te bellen