Rederij Peters Kano-/Botenverhuur


Zwolseweg 4 7731 BC Ommen
0529451924 Klik om te bellen

Over Rederij Peters Kano-/Botenverhuur

Zijn jullie op vakantie in Ommen en willen jullie even lekker uitwaaien op de Overijsselse Vecht? Dat kan bij Rederij Peters! Van ontspannen rondvaarten tot actieve kanotochten, voor ieder wat wils. Willen jullie liever zelf een bootje besturen? Wij hebben motorbootjes, sloepen en luxe fluisterbootjes. Perfect om even lekker met z'n allen het water op te gaan! Ook beschikken wij over een Vechtsloep XXL, waar je met maximaal 20 personen in kan varen. Onze schipper vaart jullie dan in de juiste koers over de Overijssele Vecht.

Zijn jullie met een grote groep en op zoek naar een compleet dagje uit? Ook dat is bij ons mogelijk! Huur onze ronvaartboot af voor een te gek feestje of voor een heerlijke lunch of diner. Van buffetten tot BBQ's en van high tea's tot tapas, wij organiseren het precies zoals jullie willen. Ook een leuke activiteit doen? Wij bieden naast onze bootverhuur ook verschillende, spannende en uitdagende activiteiten aan, zoals onze escape room op een echte boot of diverse teambuildingsactiviteiten. Ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of vriendendag. Ook voor kinderfeestjes en schoolreisjes kunnen jullie bij ons terecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@rederijpeters.nl. Ook kunnen jullie een kijkje nemen op onze website of op www.vechtdalevents.nl. Vechtdal Events is een onderdeel van Rederij Peters.

Foto's

Bootje varen? www.rederijpeters.nl

Rederij Peters Kano-/Botenverhuur in het kort

Soort boot

Fluisterboot
Kajak
Kano
Motorboot
Roeiboot
Salonboot
Sloep

Boot voor aantal personen

11 t/m 15 personen
16 t/m 30 personen
4 t/m 8 personen
8 t/m 12 personen
Meer dan 30 personen
T/m 4 personen

Catering mogelijk

Ja

Zelf varen mogelijk

Ja

Varen door de schipper mogelijk

Ja

Speciale arrangementen mogelijk

Ja

Onze locatie

Rederij Peters Kano-/Botenverhuur


Zwolseweg 4 7731 BC Ommen
0529451924 Klik om te bellen