Natural Yachts


De Opper 6A 8621 DZ Heeg
0515 227 017 Klik om te bellen

Over Natural Yachts

Motorboot huren in Friesland? Het familiebedrijf Natural Yachts uit Heeg heeft een primeur: de eerste verhuurvloot met alleen 100% elektrische boten! Ontdek het Friese merengebied met een luxe en 100% elektrische motorboot van Natural Yachts. Voor het huren van onze motorboten is een vaarbewijs niet verplicht. 

In alle rust vaart u geruisloos over de Friese meren en ontdekt u de gezellige en pittoreske steden van Friesland. De jachten hebben een moderne uitstraling, het comfort van thuis en een groot vaarbereik van 6-12 uur. De boten kunnen in havens, dorpen en steden weer worden opgeladen.

Middels onze hotelservice zorgen we ervoor dat u vertrouwd en ontspannen het water op kunt. Bij aankomst zijn o.a. de bedden voor u opgemaakt en krijgt u een uitgebreide bootuitleg waarbij we een stukje gaan varen zodat u het jacht leert kennen. U heeft geen vaarbewijs nodig.

Geniet van het comfort en de rust van 100% elektrisch varen en boek de Northman 1200 Electric of de Nexus Revo 870 Electric bij Natural Yachts! U bent van harte welkom op een van de nieuwe en elektrische motorboten voor een ontspannen en duurzame vakantie op het water. 

Enjoy the power and luxury of electric boating | Charter the Nexus Revo 870 Electric or the Northman 1200 Electric

Foto's

Natural Yachts in het kort

Soort boot

Electraboot
Fluisterboot
Motorboot

Boot voor aantal personen

T/m 4 personen

Zelf varen mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo Natural Yachts

Natural Yachts

Natural Yachts


De Opper 6A 8621 DZ Heeg
0515 227 017 Klik om te bellen