Natural Yachts


De Opper 6A 8621 DZ Heeg
0515 227 017 Klik om te bellen

Verhuur van 100% elektrische boten
Nieuwe jachten met een modern interieur
Uitstekende service & gastvrijheid

Over Natural Yachts

Luxe motorboot of zeilboot huren in Nederland? Het familiebedrijf Natural Yachts heeft een primeur: de eerste verhuurvloot met alleen 100% elektrische boten! Ontdek Nederland met een luxe en 100% elektrische motorboot of een moderne zeilboot van Natural Yachts. Voor het huren van onze boten is een vaarbewijs niet verplicht.

In alle rust vaart u geruisloos over de Friese meren en ontdekt u de gezellige en pittoreske steden van Friesland. De motorjachten hebben een moderne uitstraling, het comfort van thuis en een groot vaarbereik van 6-12 uur. De boten kunnen in havens, dorpen en steden weer worden opgeladen.

Middels onze hotelservice zorgen we ervoor dat u vertrouwd en ontspannen het water op kunt. Bij aankomst zijn o.a. de bedden voor u opgemaakt en krijgt u een uitgebreide bootuitleg waarbij we een stukje gaan varen zodat u het jacht leert kennen. U heeft geen vaarbewijs nodig.

Geniet van het comfort en de rust van 100% elektrisch varen en boek de Northman 1200 Electric of de Nexus Revo 870 Electric bij Natural Yachts! Zin een zeilvakantie? Boek de Maxus Evo 24 voor 4 personen of de Maxus 34 Electric voor 6 personen. U bent van harte welkom op een van de nieuwe en elektrische motorjachten of zeilboten voor een ontspannen en duurzame vakantie op het water.

Enjoy the power and luxury of electric boating | Charter a 100% electric motor-or sailing yacht

Foto's

Nexus Revo 870 Hardtop Electric
Maxus Evo 24 Electric
Nexus Revo 870 Cabrio Electric
Maxus 34 Electric
Huur de Northman 1200 Electric

Natural Yachts in het kort

Soort boot

Electraboot
Fluisterboot
Motorboot
Speedboot
Sup
Zeilboot

Boot voor aantal personen

T/m 6 personen

Zelf varen mogelijk

Ja

Varen door de schipper mogelijk

Ja

Team

Onze locatie

Logo Natural Yachts

Natural Yachts

Natural Yachts


De Opper 6A 8621 DZ Heeg
0515 227 017 Klik om te bellen