Maran Yachtcharter B.V.


Skutmakkerspole 12 8542 AJ Terkaple
0566689305 Klik om te bellen

Over Maran Yachtcharter B.V.

Varen in Friesland begint bij Maran perfect gelegen midden in "Fryslan" naast het Sneekermeer. Wilt u vertrouwd zaken doen met een partner die ruim achtendertig jaar ervaring heeft met het verhuren van zeilboten en motorboten in Friesland? Wilt u service en kwaliteit voor een reële prijs, boek dan nu uw vaarvakantie bij Maran Yachtcharter.Onze uitvalsbasis in dit unieke watersportgebied is de perfecte locatie voor het huren van een kajuitzeiljacht, motorboot of polyvalk. Daarnaast bieden wij diverse arrangementen aan zoals o.a. een compleet ingerichte luxe bungalowtent inclusief een polyvalk.

Motorboot huren in Friesland:
Bij Maran een motorboot / motorjacht huren.
Wij hebben 5 verschillende type motorboten te huur. Geschikt voor 2 tot 5 personen. Variërend van een comfortabel-stoer motorjacht, tot een zeer stijlvolle retro- cabin sloep.

Zeilboot huren in Friesland:
U kunt bij Maran een zeilboot / zeiljacht huren, variërend van een open zeilboot de polyvalk tot en met een luxe 34 voeter zeiljacht.
Deze week nog beschikbaar:

Wij hebben de beschikking over een breed aanbod van schepen, ruim vijfentwintig kajuitzeiljachten van de merken Jeanneau, Friendship en Bavaria. Maar ook voor bijzondere motorjachten kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een aantal sportieve en classic gelijnde motorjachten een comfortabele Nidelv 28, een moderne Beneteau Antares en Balt 8.18 Titanium, een bijzondere luxe Amer-classic, een riante "Retro" Cabine sloep, een hele stoere en zéér complete Antaris Cabianato Cabine sloep , en natuurlijk de beroemde Polyvalken. Dit maakt dat wij voor bijna iedereen de zeilboot of motorboot van hun wens kunnen aanbieden.
Glamping in Friesland: Te huur Lodge / Safaritenten gelegen aan het water. Eventueel met Polyvalk of kajuit - boot te huur!

Maran Yachtcharter B.V. in het kort

Soort boot

Motorboot
Zeilboot

Boot voor aantal personen

4 t/m 8 personen

Zelf varen mogelijk

Ja

Onze locatie

Maran Yachtcharter B.V.


Skutmakkerspole 12 8542 AJ Terkaple
0566689305 Klik om te bellen