KanoHurenHolland (KanoGames Weesp)


Herengracht 13 1382 AE Weesp
0650695254 Klik om te bellen

Over KanoHurenHolland (KanoGames Weesp)

 

KanoHurenHolland (KanoGames) is het adres voor het huren van kano’s in de omgeving Amsterdam/Weesp en de Gooi- en Vechtstreek

 

Samen op pad of heeft u iets te vieren? Een dag de kano in en dus met elkaar op een actieve manier het water op is altijd een succes. De wereld ziet er vanaf het water heel anders uit. Elk jaargetijde biedt nieuwe beelden en andere geluiden en meer. Vanaf het water ervaart u dit heel puur! Met elkaar bewegen geeft elk gezelschap weer nieuwe ervaringen.

 

Wij beschikken (voor groepen tot 50 personen) over veel verschillende typen kano’s waarmee u prachtige toer- en natuurtochten in de omgeving van Amsterdam/Weesp, de Gooi- en Vechtstreek en de randmeren kunt maken. Prachtige riviertjes (bv Gein, Vecht, Angstel), plassen (bv Loosdrecht, Ankeveen, Spiegelplas) en meren (bv IJmeer, Gooimeer) zijn er in overvloed. U bepaalt de lengte van de tocht en na overleg kiezen we voor een passende vaarroute. Wij beschikken over veel routes. De Mondriaan-tocht is de populairste kanoroute.

Weesp is meestal de vertrek- en aankomstplaats. In overleg met u kan ook voor een andere vertrek- en/of aankomstplaats (bv Amsterdam, Breukelen, Huizen, Muiderberg of Almere) worden gekozen. Vanzelfsprekend wordt de route ook afgestemd op de conditie van de groep. Meer informatie treft u aan op: www.kanohurenholland.nl.

 

Foto's

KanoHurenHolland (KanoGames Weesp) in het kort

Soort boot

Kano

Boot voor aantal personen

11 t/m 15 personen
16 t/m 30 personen
4 t/m 8 personen
8 t/m 12 personen
T/m 4 personen

Catering mogelijk

Ja

Zelf varen mogelijk

Ja

Speciale arrangementen mogelijk

Ja

Onze locatie

KanoHurenHolland (KanoGames Weesp)


Herengracht 13 1382 AE Weesp
0650695254 Klik om te bellen