GoFunSailing


Parkhaven 95 8242 PG Lelystad
06 20553904 Klik om te bellen

Over GoFunSailing

De eigenaren zijn Ton en Maartje van den Berg, geboren in 1964 en 1967.

We hebben elkaar op het water leren kennen en hebben sinds die tijd al heel wat zeemijlen afgelegd met onze eigen zeiljachten. Daarnaast hebben we ook op een prive zeiljacht gewerkt om te kijken of we daar ons beroep van wilde maken.

Omdat we graag van onze passie ons werk wilden maken zijn we naar de zeevaartschool gegaan.

Wij hebben 6 jaar de flottielje in Turkije begeleid, daarna hebben we een nieuwe flottielje opgestart in Sardinie waar we nu al 12 jaar onze eigen flottielje hebben. In 2016 zijn we een nieuwe flottielje in Mallorca gestart. Op dit moment vaart deze niet meer maar we begeleiden onze klanten daar nu persoonlijk op afstand.

Wij kennen bijna alle gebieden waar we schepen aanbieden en kunnen u daarom ook het beste adviseren als u uw wensen aan ons kenbaar maakt.

Bij GoFunSailing krijgt u advies van ervaren zeilers die weten waar ze het over hebben. Omdat we meer dan 10 jaar zelf de flottieljes hebben begeleid weten we wat onze klanten belangrijkvinden

Bij ons kunt u terecht voor het huren van een zeil- of motorschip, flottielje zeilen, meezeilen, guletvakanties en ook speciale evenementen. Wij hebben de beschikking over schepen overal waar de zee blauw is en de zon schijnt, de Middellandse zee, Caribische gebied, Seychellen, Malediven, etc.

Tegenwoordig willen steeds meer mensen zeilen met een schipper aan boord omdat ze zelf geen vaarbewijs en of ervaring hebben. Of omdat ze het gewoon prettig vinden dat iemand anders verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen.

Het neemt veel stress weg en je kunt je energy en tijd aan je eigen gezin of groep vrienden besteden en daarnaast zelf ook helemaal tot rust komen.

GoFunSailing is een klein bedrijf en daarom is het zeer persoonlijk om met ons in zee te gaan. We zijn 7 dagen in de week bereikbaar en ook tijdens de zeilvakantie zullen we altijd stand by zijn voor vragen.

GoFunSailing in het kort

Soort boot

Zeilboot

Boot voor aantal personen

11 t/m 15 personen
4 t/m 8 personen
8 t/m 12 personen
T/m 4 personen

Zelf varen mogelijk

Ja

Varen door de schipper mogelijk

Ja

Speciale arrangementen mogelijk

Ja

Onze locatie

GoFunSailing


Parkhaven 95 8242 PG Lelystad
06 20553904 Klik om te bellen