Friesland Charter


De Slinke 19 9011 WV Jirnsum
0566 631604 Klik om te bellen

Over Friesland Charter

Friesland Charter is een familiebedrijf dat al 45 jaar garant staat voor al uw vaartochten. Of het nu een schoolreis, een weekendje weg, of even een dag uitwaaien betreft: u bent bij ons in goede handen. Het vaargebied van onze 2 eigen schepen (Klipper De Hoop en Stella Frisia) omvat de Friese meren en het IJsselmeer. Bij ons kunt u terecht voor het complete plaatje: transfer van en naar de afvaarthaven, vaartocht, catering, en eventuele verzekering. Hierbij staat u in direct contact met de schipper/eigenaar. Dit betekent korte lijnen en geen onnodige tussenpersonen: dat werkt wel zo prettig. Welkom aan boord!

Weekend

Even een weekendje weg met familie, vrienden of collega's. Komplete arrangementen voor groepen. Met of zonder catering.

Schoolreis

Met de klas een paar dagen op het water: avontuur beleven en chillen tegelijk! Voor een periode van 3,4, of 5 dagen de vele aspecten van het water beleven. Voor groepen vanaf 20 personen, inclusief catering (met corveediensten). Met complete nevenprogramma’s.

Dagtocht

Ontspannen een dagje uit. Varen en zeilen in de omgeving van Grou en Earnewâld, onder andere in het Nationaal park 'Alde Feanen'. Complete arrangementen met of zonder catering, altijd zoals u wenst…

Speciale reizen

Op maat gemaakte reizen voor bijvoorbeeld 50 plussers, alleenstaande ouders of mensen met een beperking. Of als varende accommodatie bij bijvoorbeeld skûtsjesilen en elfstedentochten (wandel-/fiets-/..).


Familiebedrijf

Friesland Charter is het enige bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het zeilen met grote klippers op de Friese meren en kanalen. De route wordt in gezamenlijk overleg bepaald. Zeilervaring is niet nodig. Wel verwachten wij van u dat u meehelpt, om zo het hele zeilgebeuren mee te beleven. Onder leiding van de schipper worden de zeilen gehesen, bediend en alle daarmee samenhangende werkzaamheden verricht.

Foto's

Klippers De Hoop en Stella Frisia

Friesland Charter in het kort

Soort boot

Overig
Platbodem zeilschip
Zeilboot

Boot voor aantal personen

11 t/m 15 personen
16 t/m 30 personen
8 t/m 12 personen
Meer dan 30 personen

Catering mogelijk

Ja

Varen door de schipper mogelijk

Ja

Speciale arrangementen mogelijk

Ja

Onze locatie

Friesland Charter


De Slinke 19 9011 WV Jirnsum
0566 631604 Klik om te bellen