Dutch Boat Tours


kalverringdijk 25 1509 BT Zaandijk
0618390818 Klik om te bellen

Over Dutch Boat Tours

Wij van Dutch Boat Tours zijn twee jonge individuen met een grote passie voor boten en alles wat daarmee te maken heeft. Na jaren in de toeristenindustrie te hebben gewerkt, was het voor ons vanzelfsprekend om een ??eigen rederij op te richten. Andere mensen omschrijven ons als ontspannen, cool, gepassioneerd en grappig. We houden onze reizen graag ontspannen, informeel, maar toch informatief. We zijn allebei goed bereisd en spreken (bijna) perfect Engels. Met meer dan 10 jaar ervaring als schipper bent u niet alleen veilig op onze boot, maar garanderen we u ook een geweldige rit.

 Door jarenlang nauw betrokken te zijn geweest bij de Nederlandse toerismebranche, realiseerden we ons dat de windmolens van de Zaanse Schans een echte rondleiding nodig hadden. Het had iets persoonlijks nodig. Iets speciaals. En vooral: Iets leuks. Wij van Dutch Boat Tours zijn onze tours begonnen met de missie om mensen de ervaring van hun leven te geven.

Terwijl de meeste toeristische bedrijven zich richten op massa, houden we het graag klein en intiem. Terwijl de meeste toeristische bedrijven de tours formeel en van bovenaf houden, maken we ze graag leuk en interactief. Doordat wij enkel varen met luxe boten, uitgerust met de nieuwste technologie, maken we uw reis veilig en comfortabel. Doordat wij enkel varen met boten met een capaciteit van maximaal 12 personen, zorgen we voor een intieme en opmerkelijke ervaring. Maar het allerbelangrijkste: doordat wij er altijd naar streven om u de best mogelijke ervaring te bieden, zorgen we ervoor dat uw tour onvergetelijk wordt!

Foto's

Sloep

Dutch Boat Tours in het kort

Soort boot

Sloep

Boot voor aantal personen

8 t/m 12 personen

Catering mogelijk

Ja

Zelf varen mogelijk

Ja

Speciale arrangementen mogelijk

Ja

Onze locatie

Dutch Boat Tours


kalverringdijk 25 1509 BT Zaandijk
0618390818 Klik om te bellen