De Schiffart Yachtcharter


Koailan 6 8493 LA Terherne
0566651920 Klik om te bellen

Over De Schiffart Yachtcharter

De Schiffart Yachtcharter

De Schiffart Yachtcharter is een full-service yachtcharterbedrijf in Terherne, gelegen aan het Sneekermeer. Een toplocatie in het hart van Friesland.  Wij hebben met de jaren een zeer gevarieerde vloot opgebouwd, waardoor er voor iedere watersporter een geschikte boot is. Deze bestaat onder andere uit; stoere compacte motorboten met kajuit (Doerakken, Brûzers), moderne kruisers, boten met een ruime open kuip, kotterjachten in royal class uitvoering, luxe Super Lauwersmeers en ruime 2+2 jachten.

Yachtcharter gelegen in hartje Friesland

Vanwege de centrale ligging in het Friese waterland - aan het Sneekermeer - is Terherne een schitterend vertrekpunt met een motorboot. Gelijk bij het uitvaren van onze haven begint het genieten van Frieslands unieke natuur, cultuur en sfeer. Al varende via kronkelende slootjes en gezellige dorpjes is er veel te zien en te beleven in deze waterrijke provincie. Óók voor kinderen! Aan boord is uitvoerige informatie over attracties en vaarroutes en zijn er verschillende waterkaarten aan boord. Met de auto ligt Terherne op slechts anderhalf uur rijden van Amsterdam, vanaf Düsseldorf is het tweeënhalf uur rijden.

Jachthaven met veel extra's

Wij beschikken over een eigen haven, gelegen vlakbij het gezellige centrum van Kameleondorp Terherne. De haven beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen, stroom en water bij de steigers en parkeerplaatsen voor huurders op het eigen afgesloten terrein, pal naast de haven.

Meer weten? Kijk dan op www.schiffart-yachtcharter.com

Foto's

De Schiffart Yachtcharter in het kort

Soort boot

Motorboot

Boot voor aantal personen

4 t/m 8 personen
T/m 4 personen

Zelf varen mogelijk

Ja

Varen door de schipper mogelijk

Ja

Speciale arrangementen mogelijk

Ja

Onze locatie

De Schiffart Yachtcharter


Koailan 6 8493 LA Terherne
0566651920 Klik om te bellen