De Schiffart Yachtcharter


Koailan 6 8493 LA Terherne
0566651920 Klik om te bellen

Perfect gelegen charterhaven
Geen vaarbewijs nodig
Ideale boten voor gezinnen

Over De Schiffart Yachtcharter

De Schiffart Yachtcharter

De Schiffart Yachtcharter is een full-service yachtcharterbedrijf in Terherne, gelegen aan het Sneekermeer. Een toplocatie in het Friese Merengebied. Ons familiebedrijf omvat een jachtwerf, jachtverhuurbedrijf, jachthaven en watersportwinkel. Wij hebben met de jaren een zeer gevarieerde vloot opgebouwd, waardoor er voor iedere watersporter een geschikte boot is. Boten variërend in lengte van 7 tot 14 meter en in comfort van comfortabel tot superluxe voor 2 tot 8 personen. Onze vloot bestaat onder andere uit; stoere compacte motorbuiten met kajuit (Doerakken, Brûzers), moderne kruisers, boten met ruime open kuip, kotterjachten in royal class uitvoering, luxe Super Lauwersmeers en ruime 2+2 jachten.

Yachtcharter gelegen in hartje Friesland

Vanwege de centrale ligging in het Friese waterland - aan het Sneekermeer - is Terherne een schitterend vertrekpunt met een motorboot. Gelijk bij het uitvaren van onze haven begint het genieten van Frieslands unieke natuur, cultuur en sfeer. Al varende via kronkelende slootjes en gezellige dorpjes is er veel te zien en te beleven in deze waterrijke provincie. Óók voor kinderen! Aan boord is uitvoerige informatie over attracties en vaarroutes en zijn er verschillende waterkaarten aan boord. Met de auto ligt Terherne op slechts anderhalf uur rijden van Amsterdam, vanaf Düsseldorf is het tweeënhalf uur rijden.

Geen vaarbewijs nodig

Voor het varen met onze moderne motoryachten is een vaarbewijs niet verplicht. Natuurlijk krijgt iedereen voor afvaart een technische uitleg over de boot. Wie weinig of geen ervaring heeft, raden wij aan een paar uren vaarles te nemen. Deze vaarles kunnen wij tegen een geringe vergoeding voor onze klanten organiseren op de boot die gehuurd is, vlak voor het vertrek. Deze vaarles is voor de hele bemanning (ook voor kinderen) en is bijzonder leuk. Er wordt naast het oefenen van de praktijk veel informatie gegeven en het geeft een veel rustiger en zekerder gevoel bij het wegvaren.

Jachthaven met veel extra's

Wij beschikken over een eigen haven, gelegen vlakbij het gezellige centrum van Kameleondorp Terherne. De haven beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen, stroom en water bij de steigers en parkeerplaatsen voor huurders op het eigen afgesloten terrein, pal naast de haven.

Bootverhuur in het hart van het Friese Merengebied

Foto's

Luxe motorboot huren Sneek

De Schiffart Yachtcharter in het kort

Soort boot

Motorboot

Boot voor aantal personen

4 t/m 8 personen
T/m 4 personen

Zelf varen mogelijk

Ja

Varen door de schipper mogelijk

Ja

Speciale arrangementen mogelijk

Ja

Certificeringen

HISWA Certificaat Veilig Huren

Onze locatie

De Schiffart Yachtcharter


Koailan 6 8493 LA Terherne
0566651920 Klik om te bellen