De Drijfveer


U Twijnstrawei 31 8491 CJ Akkrum
0566652789 Klik om te bellen

Over De Drijfveer

"De Drijfveer is sinds 1986 een begrip in Friesland".

De Drijfveer bootverhuur bevindt zich op de gezellige jachthaven in het kloppend hart van het Friese waterland, gelegen tussen het merengebied van de Friese Zuidwesthoek en het merengebied rond Grou en Earnewâld.


Watersportdorp Akkrum is de perfecte uitvalsbasis voor bootverhuur in Friesland. Onze haven ligt zeer centraal in Friesland tussen Sneek en Grou, direct aan de snelweg en is ook uitstekend bereikbaar per trein. Geniet van de Friese Meren in de directe omgeving, het grote netwerk aan vaarten, sloten en plassen en de prachtige, ongerepte natuur. Ontdek de weidse uitzichten of leg aan in een van de sfeervolle Friese dorpen of stadjes. Naast bootverhuur beschikt onze jachthaven over een gezellig haventerras om de dag af te sluiten!

DE JACHTHAVEN IN FRIESLAND MET ÉCHTE WATERSPORTSFEER

Het team, onze gasten, de kampeerders, zeilers, bezoekers van De Koken en iedereen die je op Drijfveer tegenkomt: samen creëren wij een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Schuif eens aan tijdens een van de thema-avonden in De Koken of om de lekkerste gerechten te proeven en heerlijk te relaxen na een dag op de Friese meren.

Kijk voor meer informatie op onze website.

Wij hopen je binnenkort op ons bedrijf te verwelkomen!

Foto's

Kajuitzeiljachten, valken, sloepen en kano's

De Drijfveer in het kort

Soort boot

Overig
Roeiboot
Sloep
Zeilboot

Boot voor aantal personen

T/m 4 personen

Catering mogelijk

Ja

Zelf varen mogelijk

Ja

Varen door de schipper mogelijk

Ja

Speciale arrangementen mogelijk

Ja

Onze locatie

De Drijfveer


U Twijnstrawei 31 8491 CJ Akkrum
0566652789 Klik om te bellen