Bootverhuur Jachthaven Kortenhoef B.V.


Moleneind 2/A 1241 NE Kortenhoef
0356561871 Klik om te bellen

Over Bootverhuur Jachthaven Kortenhoef B.V.

Bij Bootverhuur Jachthaven Kortenhoef staan wij klaar om u een heerlijke dag op het water te bezorgen met een van onze Kano’s, Roeiboten, Motorboten en Sloepen. Wij zijn zeer centraal gelegen en daarom bent u bij ons binnen een zucht op de Vecht, Kortenhoefse-en Loosdrechtse plassen.

Onze Allure sloepen bieden alles wat u van luxe sloepen kunt verwachten, zij bieden u veel zit comfort, stabiliteit en enorme binnenruimte.
De Allure 26 biedt plaats aan maximaal 12 personen en onze Allure 21 sloepen bieden plaats aan 8 personen.
Tevens beschikken wij over een 9.50 m Wijdemeren Sloep die geschikt is voor max. 35 personen. Daarnaast krijgt u bij het huren van deze sloep een kapitein en is het mogelijk om al uw hapjes en drankjes mee aan boord te nemen (300 Ltr. koelbox aanwezig). Ideaal om een gezellige dag te organiseren met vrienden, familie of collega’s.

Wilt u een onbezorgde dag genieten op een van onze roei- en motorboten dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Het Kortenhoefse plassengebied is ontzettend mooi en rustig. Zo zijn er diverse eilanden met stranden waar u en uw familie heerlijk kunnen genieten, daarnaast behoort het water tot een van de schoonste wateren van Nederland waardoor u er met een gerust hart kunt gaan zwemmen.
Ook voor de echte natuurliefhebber biedt Jachthaven Kortenhoef een ultieme ervaring, zo kunt u bij het huren van een kano het prachtige natuurgebied in en kanoën door de wilde natuur. De routekaart die u mee krijgt biedt u de mogelijkheid uit meerdere routes van maarliefst 5 km of
10 km, gedurende de route komt u diverse rustplaatsen tegen waar u de kano aan kunt meren om even uit te rusten.

“Kortom, Jachthaven Kortenhoef is de plek om optimaal te genieten van de watersport en de prachtige omgeving”.

Heeft u iets te vieren? Of wilt u een gezellig bedrijfsuitje organiseren? dan bent u ook bij ons ook aan het juiste adres, we zijn erg flexibel en kunnen er samen met u voor zorgen dat u en uw gezelschap een onvergetelijke
dag zullen beleven. (voor meer info over groepstarieven kunt u
contact met ons opnemen.)

Foto's

Allure 26

Bootverhuur Jachthaven Kortenhoef B.V. in het kort

Soort boot

Motorboot
Overig
Roeiboot
Sloep

Boot voor aantal personen

11 t/m 15 personen
16 t/m 30 personen
4 t/m 8 personen
8 t/m 12 personen
Meer dan 30 personen
T/m 4 personen

Catering mogelijk

Ja

Zelf varen mogelijk

Ja

Varen door de schipper mogelijk

Ja

Speciale arrangementen mogelijk

Ja

Onze locatie

Bootverhuur Jachthaven Kortenhoef B.V.


Moleneind 2/A 1241 NE Kortenhoef
0356561871 Klik om te bellen