Boot Varen Den Haag - Rondvaart


Laan van Reagan en Gorbatsjov 0 2514 AN 's-Gravenhage
+316 4444 2968 Klik om te bellen

Over Boot Varen Den Haag - Rondvaart

Rondvaart Den Haag Centrum & Scheveningen. Maak jullie dagje uit in Den Haag en bruisend Scheveningen helemaal compleet! Boek de leukste rondvaart op maat door de prachtige grachten van Den Haag en Scheveningen.
Bekijk onze heerlijke rondvaart arrangementen en vier jullie vrijgezellenfeest, vriendinnendag, familiedag, of bedrijfsuitje aan boord bij Boot Varen Den Haag - Rondvaart. 

Onze elektrische rondvaartboot al gezien? Het is een prachtige op maat gemaakte elektrische rondvaartboot. Deze luxe rondvaartboot is gekeurd voor 40 personen en is een echte fluisterboot in Den Haag. Tijdens het varen hoor je alleen het kabbelende water en de leuke gesprekken van familie en vrienden om je heen.

Onze gezellige schippers zijn tevens jullie gids in Den Haag. Jullie vrolijke schipper vertelt graag over de mooie en historische plekken die worden gepasseerd tijdens het varen in Den Haag. Den Haag is een prachtige stad om te bewonderen vanaf de Haagse grachten. Welkom in de hofstad.

Vrijgezellenfeest vieren in Den Haag Scheveningen? Een vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen in Den Haag maak je helemaal compleet met onze Party Boot!
De leukste en grootste party boot in Den Haag. Neem zelf hapjes en dranken mee, of boek onze Bier Boot of de luxe Borrel Boot.
Muziek afspelen op de party boot kan natuurlijk ook. Via Bluetooth maak je makkelijk verbinding met de geluidsinstallatie op onze party boten in Den Haag.

Een origineel bedrijfsuitje in Den Haag is zeker geslaagd met een boottocht op maat. Wat dachten jullie van een boottocht en een kookworkshop in Den Haag centrum? Onder begeleiding van een ervaren kok de lekkerste hapjes klaar maken midden in Den Haag centrum. Aansluitend stappen jullie aan boord voor een ontspannen boottocht in de grachten van Den Haag en Scheveningen.
Bekijk onze vaar arrangementen voor meer informatie.

Heel graag tot ziens aan boord :)

Foto's

Sloep huren en wijnproeverij aan boord

Boot Varen Den Haag - Rondvaart in het kort

Soort boot

Electraboot
Fluisterboot
Grachtenbootje
Motorboot
Sloep
Sup

Boot voor aantal personen

11 t/m 15 personen
16 t/m 30 personen
4 t/m 8 personen
8 t/m 12 personen
Meer dan 30 personen

Catering mogelijk

Ja

Varen door de schipper mogelijk

Ja

Speciale arrangementen mogelijk

Ja

Onze locatie

Boot Varen Den Haag - Rondvaart


Laan van Reagan en Gorbatsjov 0 2514 AN 's-Gravenhage
+316 4444 2968 Klik om te bellen