sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Veerpolder 61/67
  2361 KZ Warmond
 • 0713010043

Olympia Charters Sloepenverhuur

Sinds 1977 heeft Olympia Charters, als ANWB-erkend Verhuurbedrijf een voortreffelijke reputatie weten op te bouwen. Veel gasten komen elk jaar terug om te genieten van een korte of lange vakantie op het water.

Ontdek ook de mooiste plekjes van Nederland-Waterland! Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van luxe motorkruisers met accommodatie voor 12 personen, voor vakantie, weekend of midweek. Vanaf onze thuisbasis in Warmond aan de Kagerplassen kunt u genieten van een onvergetelijke vaartocht over de Hollandse plassen, rivieren en vaarten.
Door de geringe doorvaarthoogte zijn onze Olympia-Superkruisers uitermate geschikt voor uitstapjes naar Amsterdam, Utrecht, Gouda, Delft, Leiden, Haarlem, Alkmaar enz.

Naast de verhuur van de luxe Olympia Superkruisers bent u bij ons ook aan het juiste adres voor uw ideale dagje uit met gezin of het bedrijf.
Bij ons ligt een vloot van meer als 30 sloepen op u te wachten om een heerlijk dagje uit te waaien op de Kagerplassen, Braassemermeer, Westeinderplassen of misschien wilt u wel heerlijk flaneren door de Leidse grachten. U zegt het maar met onze sloepen voor 2 tot 18 personen verzorgen wij uw dagje uit op het water.

Ons bedrijf hecht zeer veel waarde aan de persoonlijke aandacht voor de klanten en aan goed verzorgde, schone schepen. Wij beschikken over een eigen afgesloten parkeerterrein en servicedienst. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel van Olympia Charters.

Onze "Crew" staat u dan ook vanaf het moment van aankomst met raad en daad terzijde.

Het moge duidelijk zijn: met de schepen van Olympia Charters kiest u met uw gezelschap niet alleen voor uitstekende en netjes onderhouden schepen, maar tevens voor een stukje comfort van uitzonderlijke klasse.

Foto's van Olympia Charters SloepenverhuurOlympia Charters Sloepenverhuur in het kort

Boot voor aantal personen

 • 11 t/m 15 personen
 • 16 t/m 30 personen
 • 4 t/m 8 personen
 • 8 t/m 12 personen
 • t/m 4 personen

Soort boot

 • Motorboot
 • Sloep

Varen door de schipper mogelijk:

Ja

Catering mogelijk:

Ja

Speciale arrangementen mogelijk:

Ja

Zelf varen mogelijk:

Ja