Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Kotterstraat 22
    5017 CX Tilburg
  • 0617844642
  • Website

Sloebie

BOOT/SLOEP HUREN BIJ SLOEBIE
Een groepsactiviteit voor een (vrijgezellen)feest in Tilburg? Huur nu de Sloebie Sloep in Piushaven Tilburg. Een boot huren geeft je de mogelijkheid om met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s te kunnen feesten en te genieten van de Tilburgse wateren. Wanneer je bij Sloebie een boot huurt, krijg je daar bemanningsleden bij die jullie veilig door Tilburg varen. Jullie gezelschap hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Jouw (vrijgezellen) feest op het water
Voor elke gelegenheid hebben we een passend arrangement: kies voor een speciaalbiertocht, wijnproeverij of onbeperkt arrangement bij Sloebie! De minimale bootprijs is gebaseerd op acht personen, wil je meer of minder personen, dat kan! Wil je op de boot muziek en/of een microfoon? Het is allemaal mogelijk. Geniet van de Tilburgse zon en bouw je eigen feestje op het water. Het is daarnaast de perfecte gelegenheid om je stapavond in stijl te beginnen.

Boot of sloep huren voor een mooi varend feest op het water in Tilburg en omgeving 
Wil jij gaan varen met bijvoorbeeld je voetbalteam, hockeyteam, vrienden of collega’s vanaf de Piushaven Tilburg? Welk feest (bv. vrijgezellenfeest) je ook hebt, met Sloebie is jouw feestje compleet. Geniet van een feest op het water in onze boot (sloep) met één van onze arrangementen. Geef een onvergetelijk vrijgezellenfeest met een varende bierproeverij in de Tilburgse wateren of geniet met vriendinnen van heerlijke wijnen tijdens onze wijnproeverij. Huur dus onze zelf opgeknapte sloep in Tilburg.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!


Foto's van SloebieDeze botenverhuurder in het kort

Boot voor aantal personen

  • 11 t/m 15 personen
  • 8 t/m 12 personen

Soort boot

  • Sloep

Varen door de schipper mogelijk:

Ja

Catering mogelijk:

Nee

Speciale arrangementen mogelijk:

Ja

Zelf varen mogelijk:

Nee