sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Koailan 6
    8493 LA Terherne
  • 0566651920

De Schiffart Yachtcharter

De Schiffart Yachtcharter

De Schiffart Yachtcharter is een full-service yachtcharterbedrijf in Terherne, gelegen aan het Sneekermeer. Een toplocatie in het hart van Friesland.  Wij hebben met de jaren een zeer gevarieerde vloot opgebouwd, waardoor er voor iedere watersporter een geschikte boot is. Deze bestaat onder andere uit; stoere compacte motorboten met kajuit (Doerakken, Brûzers), moderne kruisers, boten met een ruime open kuip, kotterjachten in royal class uitvoering, luxe Super Lauwersmeers en ruime 2+2 jachten.

Yachtcharter gelegen in hartje Friesland

Vanwege de centrale ligging in het Friese waterland - aan het Sneekermeer - is Terherne een schitterend vertrekpunt met een motorboot. Gelijk bij het uitvaren van onze haven begint het genieten van Frieslands unieke natuur, cultuur en sfeer. Al varende via kronkelende slootjes en gezellige dorpjes is er veel te zien en te beleven in deze waterrijke provincie. Óók voor kinderen! Aan boord is uitvoerige informatie over attracties en vaarroutes en zijn er verschillende waterkaarten aan boord. Met de auto ligt Terherne op slechts anderhalf uur rijden van Amsterdam, vanaf Düsseldorf is het tweeënhalf uur rijden.

Jachthaven met veel extra's

Wij beschikken over een eigen haven, gelegen vlakbij het gezellige centrum van Kameleondorp Terherne. De haven beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen, stroom en water bij de steigers en parkeerplaatsen voor huurders op het eigen afgesloten terrein, pal naast de haven.

Meer weten? Kijk dan op www.schiffart-yachtcharter.com


Foto's van De Schiffart YachtcharterDe Schiffart Yachtcharter in het kort

Boot voor aantal personen

  • 4 t/m 8 personen
  • t/m 4 personen

Soort boot

  • Motorboot

Varen door de schipper mogelijk:

Ja

Catering mogelijk:

Nee

Speciale arrangementen mogelijk:

Ja

Zelf varen mogelijk:

Ja