Zeilvakantie en Corona/Covid 19

Veilig op vakantie.

Gedurende het watersportseizoen 2020 is gebleken dat verblijven en recreëeren op uw eigen gehuurde zeiljacht een uitstekende manier was om de hectiek van de dag te ontlopen.

Onze zeiljachten zijn uitgerust met eigen sanitaire voorzieningen en keuken uitrusting. Hiermee is het uitstekend mogelijk om met uw gezin de opgelegde distancing te handhaven.

We hopen dat alles dit jaar weer snel naar normaal beweegt, de signalen zijn echter nog niet heel positief. Reserveer daarom op tijd!  www.adelantejachtverhuur.com

Clever 23: met hefkiel, veelzijdig en sportief.

Clever 24,5: Verrassend veel ruimte voor zijn lengte, grote kuip en even snel als zijn kleinere broertje.

Bavaria 36/3 Cruiser: Met 3 tweepersoonshutten en langsbanken in de kajuit is het mogelijk te slapen met 8 persoen. Dankzij doorgelat grootzeil en triradiaal gesneden Genua de snelste in zijn soort.

Bavaria C45: Bruce Farr design, dit zegt waarschijnlijk al genoeg over de zeileigenschappen. Bovendien uitgevoerd met High Performance zeilen, het grootzeil uitgevoerd in Cool Grey CDX pro laminaat.

Onze zeiljachten varieren in lengte van 7,20 tot 14,35. De kleinsten  zijn met zeilervaring op open boten al veilig te schipperen, voor het huren van onze grootste jachten ontvangen we graag eerst een opsomming van uw zeilervaring en leeftijd.

Graag tot binnenkort!

Op February 1, 2021