Aqualux Yachtcharter speelt in op de chartermarkt

Aqualux Yachtcharter blijft vooruitstrevend met haar aanbod in de charterbranche. Het bedrijf, welke in 2012, haar 25. jubileum zal vieren is sinds haar bestaan altijd bezig geweest met innovatieve ideeën.

De vloot bestaat momenteel uit 6 bedrijfseigene motoryachten welke een maximaal comfort bieden voor de chartergast. Kwaliteit en ambiance staan hoog in het vaandel, de gasten moeten zich tijdens hun vaarvakantie thuis voelen.

Deshalve zijn de schepen ook niet dusdanig als charterschip te herkennen. Bieden zij veel ruimte, zowel op- als onder dek. Zo zijn de meeste kajuiten uitgevoerd met een eigen wastafel in de kabine, de dinettes uitgevoerd voor min. 6 pers. en de salon biedt plaats aan de gehele bemanning.

Inspelen doet Aqualux op het buitenleven, 2 schepen hebben een grote vaste loungebank op het achterdek met een XXL cabrio, welke het complete achterdek overdekt en eveneens op te rollen is, bij zonnig weer.

Met deze comfortabele "serre" kan men in elk jaargetijde genieten van de natuur.

De gasten hebben naast het genot van het panorama, ook een extra dek als leefruimte, daar ook dit gedeelte verwarmd kan worden bij slechter weer.

Vanaf 2012 worden nog 2 schepen voorzien van loungebanken.

Hiermee speelt Aqualux Yachtcharter in op de chartermarkt.

Het seizoen kan met deze schepen worden verlengd en de gasten kunnen ook bij Nederlands weer comfortabel en droog aan boord verblijven.

Op June 14, 2011